Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ... ΑΛΛΑ...

Αν μου έδιναν την ισοπαλία πριν από το ματς με την Επισκοπή θα την δεχόμουνα... Μετά το ματς που είδα στην τηλεόραση δεν θα το δεχόμουν. Δεν λέω ότι είναι αρνητικό αποτέλεσμα αλλά ήθελα να κερδίσουμε.

Φοβόμουν ότι η Επισκοπή είναι καμία ομαδάρα... Αμ δε... Καθόλου ομαδάρα δεν έχει. Καλό σύνολο μεν αλλά τίποτα το φοβερό που να σε τρομάζει. Θυμίστε μου μία ευκαιρία να έκανε στο ματς κόντρα στον Α.Ο.Χ... Καμία δεν θυμάμαι εγώ... Απλός θεατής ο τερματοφύλακας μας.

Τα Χανιά από την άλλη είχαν 2 με 3 ευκαιρίες να σκοράρουν. Ειδικά η φάση του Πάγκαλου... ήταν απίστευτη! Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θεωρώ ότι και ο Σεροπιάν δεν θα είναι ευχαριστημένος. Ίσως το φοβήθηκε και αυτός περισσότερο από όσο περίμενε. Νομίζω και αυτός ότι θα έχει μετανιώσει που δεν έπαιξε λίγο πιο επιθετικά!

Κακό παιχνίδι με τον Α.Ο.Χ να είναι πολύ καλά οργανωμένος πίσω και να μην μπορεί η Επισκοπή να απειλήσει. Αντίθετα όταν έβγαινε στη κόντρα ο Α.Ο.Χ... μύριζε και γκολ...

Θεωρώ την θέση της Επισκοπής στη βαθμολογία πλασματική. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πιο ψηλά από εμάς... Βέβαια θύμιζε και είχε άρωμα από Χανιά... με Καλογεράκη, Σεληνιωτάκη, Βουρβαχάκη, Γκονζάλες... Όμως ο Α.Ο.Χ ήταν καλύτερος και αν κάποιος δικαιούταν τη νίκη, αυτός ήταν ο Α.Ο.Χ.
Πέρασε και η 8η αγωνιστική και ο Α.Ο.Χ είναι πολύ ψηλά. Ψηλότερα από ότι θα περιμέναμε. Πείτε μου πραγματικά ποια ομάδα μας φοβίζει στην κατηγορία; Ποια θεωρείται ότι αν παίξει με τον Α.Ο.Χ είμαστε χαμένοι από χέρι; Καμία είναι η απάντηση.

Τι θέλω να πω... Παίζουμε την επόμενη αγωνιστική με τον Αχαρναϊκό. Μετά με το πελατάκι μας τον Βύζα και μετά καπάκι με την Γλυφάδα... Μυρίζομαι ότι ο Α.Ο.Χ θα κάνει το 3 στα 3 και αυτό σημαίνει 9 βαθμούς... Οι αντίπαλοι που είναι από πάνω μας... έχουν πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα και το γράφω από τώρα. Ο Α.Ο.Χ στον πρώτο γύρο θα είναι ή πρώτος ή δεύτερος. Αυτό σημαίνει πολλά. Πάρα πολλά. Προσέξτε το γράφω αυτό και είναι... νωρίς αλλά ο Α.Ο.Χ θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις στο τέλος του πρώτου γύρου!

Ο Α.Ο.Χ λοιπόν θα πρέπει να αναθεωρήσει τους στόχους του. Βιάζομαι; Καλά κάνω. Θα δείτε ότι σε 3 εβδομάδες από τώρα όλοι θα λένε πόσο δίκιο είχα...

Και αν η συζήτηση για άνοδο ήταν απαγορευμένη πριν από λίγο καιρό... τώρα δεν είναι. Καμία ομάδα δεν με φοβίζει. Όσα λεφτά και να βάλανε όσα και να διαθέσανε. Και αυτά που λένε ότι δεν αφήνουν άλλη ομάδα από την Κρήτη να ανέβει... είναι παραμυθάκια της χαλιμάς...

Αν έχεις ομάδα ανεβαίνεις.

Και πάμε στο διαταύτα... Γεμίζεις το γήπεδο των Μουρνιών με τον Αχαρναϊκό και τον κερδίζεις αφού δεν έχει τίποτα το σπουδαίο δείξει μέχρι στιγμής... Η Καλλιθέα την έκανε μία μπουκιά. Κερδίζεις εκτός τον Βύζα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα... και επαναλαμβάνεις με τη Γλυφάδα ότι έκανε πέρυσι... Πως σας φαίνεται το σενάριο; Ένα έχω να πω... Θα κάνουμε πολλά γέλια... Γιατί πολλοί είναι αυτοί που ΔΕΝ θέλουν να γίνει το σενάριο αυτό.
Πρέπει όμως πάντα να θυμούνται ότι η φανέλα του Α.Ο.Χ είναι βαριά... Πολύ βαριά... Ακόμα και ας μην έχει παίξει Α¨Εθνική, το σήμα στη καρδιά είναι βαρύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου