Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Βάλτε μπράβους... στο δήμο!!!

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγες μέρες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων όταν ένας δικαιούχος σε έξαλλη κατάσταση φέρεται να επιτέθηκε σε υπάλληλο. Τελικά με την παρέμβαση άλλων εργαζομένων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ άμεσα βρέθηκε στον χώρο η Αστυνομία η οποία λίγη ώρα αργότερα απομάκρυνε τον νεαρό άνδρα.
Να σημειώσουμε ότι τα περιστατικά φραστικών και όχι μόνο επιθέσεων σε υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο προσωπικό.
Ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μανώλη Φραγκάκη, βρέθηκαν στον χώρο όπου συνομίλησαν τόσο με τον νεαρό άνδρα όσο και με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας. Πάντως όπως ανέφερε αμέσως μετά, μιλώντας στα «Χ.Ν.», ο κ. Βάμβουκας, η Δημοτική Αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει σεκιούριτι στην Υπηρεσία ώστε να αποτραπούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον.
 Έλα μωρέ τώρα... που θα βάλετε σεκιούριτι... Πάρτε μερικούς μπράβους και όλα καλά... Ούτε εσείς θα έχετε φόβο... γιατί ξέρετε... μετά τις υπηρεσίες θα κυνηγάνε εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου