Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ανακοίνωσε ο Βαρουξάκης την υποψηφιότητα του για την Ε.Π.Σ.Χανίων

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΣ Χανίων ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Στέλιος Βαρουξάκης. Tι είπε... 
Σας κάλεσα σήμερα εδώ καθώς αποφάσισα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών που προκύπτουν από την επιλογή μου αυτή και τη θητεία μου στα διοικητικά του αθλήματος όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Θεωρώ ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι  γνωρίζουν πολύ καλά και ποιος είμαι και την αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρό.
Αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να είμαι επικεφαλής μία νέας ομάδας ανθρώπων που έχουν όνειρα και φρέσκιες  ιδέες για το μέλλον του χανιώτικου ποδοσφαίρου.
Πιστεύω ότι έχουμε  την εμπειρία και το μεράκι μιας νέας και  επιτυχημένης εποχής.
Μία πολύ δυνατή ομάδα ανθρώπων που έχει γνώσεις από το τι εστί ποδόσφαιρο, που επιζητά μια νέα αρχή με ισονομία και αξιοκρατία που θα αλλάξει τα στεγανά στον αθλητισμό του τόπου μας.
Θέλουμε να συνεργαστούμε με όλες τις ομάδες του νομού μας, από γωνιά σε γωνία των Χανίων, να προβούμε σε τομές που θα τις βοηθήσει να αποδώσουν και θα τους δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Μέσα από την συλλογικότητα και την πολλή δουλειά θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο μας αλλά και να στηρίξουμε τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή και παράγοντα.
Την επόμενη μέρα των εκλογών τους θέλουμε δίπλα μας, θέλουμε να αισθάνονται την Ε.Π.Σ. Χανίων σπίτι τους. Θα είμαστε εκεί για ό,τι χρειαστούν.
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να πορευτεί στην επόμενη μέρα με ηρεμία, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις. Εξάλλου εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε για τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την ομάδα που θα διεκδικήσει την Ε.Π.Σ. Χανίων, όπως και για το πρόγραμμα μας, που θα είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και με κριτήριο πάντα την εντιμότητα, την πρόοδο και το σεβασμό στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπάλα, είναι πολιτισμός αλλά και ηθικές αξίες. Αυτές τις βάσεις θέλουμε να δώσουμε και με αυτές θα πορευθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου