Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο Μάρης και η "κλάψα" των πρώην...

Με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε τον κύριο Μάρη πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Λασιθίου να ζητάει από τον υπουργό τον κ. Κοντονή να αναβάλλει τις εκλογές της Ε.Π.Ο που θα γίνουν στην Γεωργιούπολη στις 26 Οκτώβρη. Τα λεγόμενα του αποκάλυψε το parakritika.gr.  Μάλιστα προφήτεψε ότι θα γίνουν επεισόδια ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τα Χανιά «άντρο» του κ. Γκιρτζίκη.
Φαίνεται πως οι «πρώην» δεν μπορούν να «χωνέψουν» την ήττα. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως είναι «πρώην» πλέον και κάνουν ότι μπορούν για να δουν λίγο, το φως της δημοσιότητας.
Ο κύριος Μάρης καλά θα κάνει να μάθει τι ακριβώς συνέβη στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Χανίων όπου οι «μπράβοι» που ήρθαν από την Αθήνα για να δημιουργήσουν επεισόδια ανήκαν στο «στρατόπεδο» που πρόσκεινται! Άσε που και πάλι τους φερθήκαμε... φιλόξενα!
Οι εκλογές της Ε.Π.Ο έχουν όντως μεγάλη σημασία. Είναι μεγάλη τιμή για τα Χανιά να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο νομό μας. Τα Χανιά είναι ένας φιλόξενος τόπος και θα τους περιποιηθούμε  όλους όσους έρθουν, όπως πρέπει και αξίζει… στους μουσαφίρηδες!
Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε το γαϊτανάκι με τις δηλώσεις των «πρώην» που βγάζουν την πίκρα τους σε  οποιαδήποτε δημοσιογράφο δουν μπροστά τους. Είμαστε όντως «άντρο». Άντρο όμως όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων. Κανενός άλλου.  Η Ε.Π.Σ.Χανίων και όλοι οι Χανιώτες περιμένουν τις εκλογές ως μία γιορτή του ποδοσφαίρου και έτσι θα φροντίσουμε ώστε να είναι. Άλλωστε ο Υπουργός, ο κύριος Κοντονής είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει Κρητική φιλοξενία.
Υ.Γ Φυσικά και είναι προσκεκλημένος και ο κύριος Μάρης στην Γεωργιούπολη και να είναι σίγουρος ότι δεν κρατάμε κακία όσο και να προσπαθεί… να βγάλει την πίκρα του με λάθος τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου