Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Αχ βρε Νάνσυ...

Έγραψε προχτές η Νάνσυ η Αγγελάκη στο facebook:
Καλημέρα... Καλημέρα ...!!
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για την «εικόνα» της δημοτικής μας παράταξης, κάποιες σκέψεις: Τελικά, ποιος είναι ο στόχος μίας δημοτικής ομάδας, μίας δημοτικής παράταξης; Μα να αποτελεί μία δύναμη σύνθεσης απόψεων και ιδεών, μία δύναμη εμπιστοσύνης, όπου δεν χωρούν φαινόμενα έπαρσης, με κοινό όραμα την ανάπτυξη ενός τόπου.
Ο αγώνας για την επίλυση των προβλημάτων ενός Δήμου, μπορεί να έχει αποτέλεσμα, μόνο όταν εκλείψουν οι «διαχωριστικές γραμμές». Όταν δεν είναι αυτοσκοπός τα αξιώματα και οι «καρέκλες», αλλά στόχος παραμένει «το ξεκλείδωμα», με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς, των όποιων ζητημάτων «βαλτώνουν».
Την ομάδα, δεν την αποτελούν μόνο οι εκλεγμένοι σύμβουλοι… Την αποτελούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου τους και προς την κατεύθυνση αυτή συμβάλλουν ενεργά, ενημερώνοντας τους αιρετούς και συμμετέχοντας ενεργά με ιδέες και απόψεις, για το κοινό καλό.
Πρώτον... οι εκλεγμένοι... της παράταξης σας... είναι ήδη αλλού... Αν δεν το έχεις καταλάβει τότε μάλλον πως δεν αντιλαμβάνεσαι το τι συμβαίνει γύρω σου. Δεύτερον αυτοί που δεν εκλέχτηκαν... δεν θέλουν καν να ακούν για την παράταξη και περιμένουν να δουν κάτι νέο και κανινούργιο. Αν πάλι αυτό δεν το έχεις αντιληφθεί μάλλον πως κάνουν με λίγους και συγκεκριμένους παρέα... Αγαπητή Νάνσυ... λίγο συναναστραγή έξω με τον κόσμο και θα καταλάβεις ότι ο κόσμος θέλει κάτι νέο για το δήμο Χανίων. Ωραία όλα όσα γράφεις αλλά καλό θα ήταν μια και δείχνεις ότι έχεις όρεξη για την συνέχεια του δήμου να κοιτάξεις που θα είναι και το πολιτιό σου μέλλον. Βέβαια... δεν έχεις καμία ανάγκη να σου κάνουμε εμείς υποδείξεις για το τι θα κάνεις. Αλλά για τον πρώτο σε σταυρούς στο συνδσυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης θα περίμενα ότι θα έχει πιάσει... το τι συμβαίνει γύρω της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου