Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Έτσι γίνονται τα έργα στον δήμο Χανίων... άλλη δουλειά! Σκαπέτι!

Λακκούβα; Κανένα πρόβλημα. Λίγο χώμα να την καλύψουμε και λύθηκε το πρόβλημα. Αν υπήρχε και ένα χαλί θα την έκρυβαν από κάτω.
Το πρόβλημα με τους δρόμους στα Χανιά δεν είναι σημερινό. Ο δρόμος της λακκούβας είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης. Πώς λύνεται από τους αρμόδιους; Μα φυσικά με λίγο χώμα και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Οι φωτογραφίες από αναγνώστη στον δρόμο που βρίσκεται στο Σόδυ Χανίων.

Αυτό είναι το ρεπορτάζ του flashnews.gr και εδώ έρχομαι εγώ να προσθέσω ότι βλέπουμε κάθε μέρα στα Χανιά τέτοια μπαλωματάκια. Αυτά τα ξέρει ο αντιδήμαρχος; Γιατί αν ο κύριος Ξανθουδάκης θεωρεί ότι είναι “δουλειά” αυτό... καλά θα κάνει να πάει να βρει αυτός μία άλλη δουλειά... Αν πάλι δεν τα γνωρίζει... καλά θα κάνει να φωνάξει όποιον πάει και τα φτιάχνει και να του ζητήσει να κάνει σωστά τη δουλειά του... Αν πάλι δεν μπορεί να το κάνει και αυτό... να πάει στο σπίτι του... Δεν είμαστε αναγκασμένοι οι Χανιώτες να κινδυνεύουμε στο δρόμο επειδή η σημερινή δημοτική αρχή απλά... δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα... και να φτιάξει μία λακκούβα; Αγαπητέ κύριε Γιώργο... ή κάντε καλή δουλειά ή άλλη δουλειά... τόσο απλό είναι το πράγμα. Και επειδή θεωρώ ότι θέλεις να κάνεις καλή δουλειά... απαίτησε την...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου