Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Άνετα ο Καψανάκης... ξανά πρόεδρος στο ΚΤΕΛ...

Τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού, τόσο των λεωφορείων, όσο και των σταθμών, τα σεμινάρια που έχουν γίνει σε διάφορους τομείς για όλο το προσωπικό, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται στους επιβάτες, αλλά και τη χρηστή διαχείριση, επιβράβευσαν στο πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Γιάννη Καψανάκη οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης Α.Ε. κατά την εκλογική διαδικασία της Δευτέρας.

Η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της εταιρίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ΕΒΕ Χανίων κάτω από πολύ καλό κλίμα μεταξύ των μετόχων, καθώς συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και δη τις υπεραστικές συγκοινωνίες.

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης έχει επεκτίνει τις δραστηριότητές τουσε πολλά κομμάτια του τουρισμού, όπως για παράδειγμα με τη δημιουργία τουριστικού γραφείου, ενώ λίαν συντόμως αναμένεται να λειτουργήσει και η νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση e-ktel.com, με πρόσθετες παροχές υπηρεσιών για τους χρήστες, όπως τη δυνατότητα εύρεσης καταλύματος στον τόπο προορισμού τους.

Το σύνολο της προσπάθειας αυτής κλήθηκαν να κρίνουν οι μέτοχοι στις εκλογές που ακολούθησαν, αναδεικνύοντας μακράν πρώτο με ποσοστό άνω του 80% τον κ. Γιάννη Καψανάκη, ενώ το Δ.Σ. αναμένεται να είναι σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο.

υ.γ χαλαρά και άνετα... όταν είσαι "σωστός"... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου