Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Μπράβο Βαρβάρα! Και δεν σου το είχα!

Ο τελευταίος που θα έλεγε καλή κουβέντα για την αντιδήμαρχο πολιτισμού... είμαι εγώ... Όμως το γεγονός ότι καταψήφισε τα έξοδα αποστολής του δημάρχου Χανίων... για "βολτίτσα" στην Ιταλία... μας χαροποίησε. Ο Δήμαρχος πήγε βολτίτσα στην Ιταλία... Διαβάστε το ρεπορτάζ του parakritika.gr:
Μπορεί να πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα έγκρισης των εξόδων μετάβασης του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα στην Ιταλία, με σκοπό τη συνεργασία σε θέματα ανάδειξης και προστασίας μνημείων με το δήμο Σπολέτο, ωστόσο, αυτά που προηγήθηκαν της ψηφοφορίας, σίγουρα χρήζουν sxoliasmo;y.
Κι αυτό γιατί, εκτός εκείνων που απείχαν και των κ.κ. Φραγκάκη και Κεμεσίδη που καταψήφισαν, καταψήφισε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περάκη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του σώματος, Μανώλης Αδοντάκης!
Χαρακτηριστικά, ο κ. Κεμεσίδης τόνισε πως θα έπρεπε να έχει πάει στην Ιταλία η αρμόδια Αντιδήμαρχος, μαζί με αντιπροσωπεία από το Δήμο, προκειμένου να συμμετέχουν στις συζητήσεις, αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν εκεί!
«Εγώ δεν ψηφίζω έξοδα για να πάρει μέρος ο Δήμαρχος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Να πήγαινε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου μας, μαζί με μία αντιπροσωπεία», είπε κ. Κεμεσίδης, για να ακολουθήσει ψηφοφορία, στην οποία η κα Περάκη καταψήφισε, ερχόμενη -ίσως για πρώτη φορά- σε πλήρη αντίθεση με το Δήμαρχο Χανίων!
Όπως καταλαβαίνετε... όταν οι αντιδήμαρχοι σου... σου λένε ότι πας διακοπούλες... και "τρως" τα λεφτά των Χανιωτών για να κάνεις βόλτες... ο κόμπος έφτασε στο χτένι... Θα μείνεις στην ιστορία ως ο χειρότερος δήμαρχος... που σκορπούσε τα χρήματα των Χανιωτών στις... βολτίτσες του!

Υ.Γ Με το σωστό αεροπλάνο πήγε αυτή τη φορά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου