Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Απάντησε η Νάνσυ... αντί για τους Χανιώτες... και εμάς...

Ακούμε από τον Δήμαρχο... ότι ορισμένοι δεν μπορούν να αντέξουν... το έργο που γίνεται... Χαχαχαχα... ας γελάσουμε... Αντί λοιπόν να απαντήσουμε εμείς... αφήνουμε τη Νάνσυ την Αγγελάκη που συμφωνούμε μαζί της... 100%...
Καλημέρα σ΄ όλους σας !!
Διαβάζουμε τελευταία ανακοινώσεις του κυρ. Βάμβουκα ότι κάποιοι “ δεν μπορούν να “αντέξουν” το σημαντικό έργο της δημοτικής μας αρχής, που πλέον δεν μπορεί να μηδενιστεί ούτε να κρυφτεί από κανένα”.
Αναλογιζόμαστε λοιπόν το “μεγάλο” έργο των τελευταίων τρεισήμισι ετών της Δημοτικής αρχής ,ενός χρονικού διαστήματος που εμείς ως δημοτική αρχή είχαμε εφαρμόσει τον Καλλικράτη ,είχαμε παράγει έργο,είχαμε κάνει δημοτικές εκλογές και είχαμε παραδώσει τον Δήμο.
Τριάμισι χρόνια ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά ο κυρ, Βάμβουκας ότι ξεβαλτώνει τα ίδια και τα ίδια έργα, που ούτε καν οραματίστηκε ή σχεδίασε ! Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο κόμβος Μουρνιών, η διαμόρφωση της οδού Χάληδων και του αύλειου χώρου της Μητρόπολης Χανίων, το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, η ανάπλαση του Κουμ- Καπί, η αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς κ.α.
Μελέτες που όλο εκπονούνται και άλλες –ακόμη και προηγούμενων δημοτικών αρχών – που παραμένουν στα συρτάρια αντί να αξιοποιούνται, έργα που χάνονται ή που έχουν μείνει στο… περίμενε.
Τριάμισι χρόνια της Δημοτικής Αρχής, με έλλειψη οράματος και σχεδιασμού. Με αδράνεια, απραξία,αναποτελεσματικότητα .Μια δημοτική αρχή που τρέχει πίσω από τις εξέλιξης .
Με την απαξίωση των περιαστικών Δήμων σε όλο της το μεγαλείο.
Με την έλλειψη συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, με τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία και τους φορείς.
Τα θυμίζουμε όλα αυτά στον κ. Βάμβουκα και τον ρωτάμε: αλήθεια για πιο έργο μιλάτε ?? Μπορείτε να μας κατονομάσετε ένα έργο που οραματίστηκατε ,μελετήσατε και υλοποιήσατε ?? Γιατί εμείς δεν μπορούμε να το βρούμε ....Αντιθέτως αναζητώντας σε όλους τους τομείς, κοινωνικό, πολιτιστικό, έργων και υποδομών, να βρούμε δείγματα ανάπτυξης, διαπιστώνουμε το απόλυτο μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου