Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ζει σε έναν... δικό του κόσμο ο Βάμβουκας!

Ο κάθε άνθρωπος ζει στο δικό του κόσμο. Έτσι και ο Τάσος Βάμβουκας ζει στο δικό του... όπου η θητεία του μέχρι στιγμής είναι πετυχημένη... και ολοι του λένε “μπράβο”. Πραγματικά θεωρώ ότι στο μυαλό του... έχει εγκαταστήσει... κάποια δεδομένα που τον κάνουν πετυχημένο. Αγνοεί φυσικά τον απλό πολίτη που θεωρεί ότι είναι ανεπαρκής στο ρόλο του και ανυπομονεί να αλλάξει... το συντομότερο δυνατό.

Στο δικό του μυαλό και στην παρουσίαση του έργου του... ο Τάσος Βάμβουκας θεωρεί ότι έκανε μεγάλα έργα που θα φανούν από εδώ και πέρα. Θεωρεί ότι έδωσε μία άλλη αντίληψη για τα Χανιά... Αγνοεί όμως την πραγμαιτκότητα. Αυτή λέει ότι επί θητείας του... οι λακκούβες στους δρόμους είναι οι περισσότερες από ποτέ, ότι επί της θητείας του τα Χανιά έγιναν (αναφέρομαι τον τελευταίο χρόνο) η πιο βρώμικη πόλη και από εκεί που λέγαμε ότι είναι... καθαρά... έχει γεμίσει βρωμιά. Επί της θητείας του δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ούτε μία λάμπα στους περιαστικούς δήμους. Επί της θητείας του το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι πιο μεγάλο από ποτέ. Αυτά τα αγνοεί ο κύριος Βάμβουκας. Όχι γιατί δεν θέλει να τα λύσει αλλά επειδή δεν ξέρει. Τυχαία βρέθηκε εκεί... και απλά είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στο Body shop και το φαρμακείο του... και να υπερηφανεύεται ότι έχει διατελέσει δήμαρχος Χανίων.

Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Τάσος Βάμβουκας δεν θα ήθελε τα Χανιά να πάνε μπροστά ή ότι δεν ήθελε να κάνει πράγματα για τα Χανιά. Ίσα ίσα... που είχε θέληση... Το μεγάλο του πρόβλημα έιναι ότι δεν γνωρίζει. Δεν ξέρει ρε παιδάκι μου. Είναι σαν να θες να πας να παίξεις μπάσκετ στο NBA... Άλλο πράγμα το θέλω και άλλο πράγμα το μπορώ. Ο Τάσος λοιπόν ήθελε να γίνει Αντετοκούμπο... όμως του λείπουν όλα τα απαραίτητα προσόντα για να το καταφέρει.

Πέρα από το γεγονός ότι δεν μπορεί... έκανε και μεγάλα λάθη στους συνεργάτες. Λάθος άτομα εμπιστεύτηκε για να διοικήσουν τη πόλη μας. Άτομα που ο κόσμος τους είχε κρίνει με λιγοστούς σταυρούς στις εκλογές και ο Βάμβουκας δεν το έλαβε υπόψη. Ανθρώπους παραγωγικούς που ο κόσμος τους έστειλε στο δήμο να κάνουν τη διαφορά... τους άφησε έξω... επειδή φοβόταν μην τον επισκιάζουν. Όμως δεν κατάλαβε ότι τα δικά του καπρίτσια τα πληρώνει ο δήμος μας. Την ώρα που οι άλλοι δήμοι (Πλατανιά, Αποκόρωνα, Κίσαμος, Σφακιά) καθημερινά οι δήμαρχοι τους τα πάνε “μπάλα” ο δικός μας μαραζώνει και χάνει συνεχώς ευκαιρίες να γίνει η καλύτερη πόλη της Ελλάδας και όχι μόνο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου