Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση της Εφημερίδας Κόσμος της Ενημέρωσης στην αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Περάκη:

Στην αρχή του δημοτικού συμβουλίου η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βαρβάρα Περάκη έκανε την εξής δήλωση:
Ήρθε η ώρα τώρα που τέλειωσαν οι Απόκριες και έπεσαν οι μάσκες, να απαντήσω σε κάποια ΜΜΕ της πόλης, που μόνο το Λάζαρο δεν έχουν αναστήσει, αλλά έχουν αναστήσει τον πατέρα της προπαγάνδας, τον Γκαίμπελς. Η περίοδος που ζούμε κάνει τον άνθρωπο να κανιβαλίζει, αλλά και άκρως ανταγωνιστικό.
Η σαπίλα με την οποία κάποιοι προπαγανδίζουν είχε ως στόχο εμένα και τον κ. Βαρουδάκη με ύβρεις και συκοφαντίες, αλλά και προσωπικά σχόλια. Αυτό όμως είναι το δημοσιογραφικό είδος που υπηρετούν.
Και μιλάμε για κάποιον ειδικό σύμβουλο του κ. Σκουλάκη, ο οποίος διαθέτει μέσο ενημέρωσης, αλλά και κάποιοιν άλλο που εκπέμπει λαϊκισμό από το μέσο ενημέρωσής του. Σε αυτό το είδος πολέμου ξέρουμε όλοι καλά ότι θύματα είναι η γλώσσα και η αλήθεια. Δυστυχώς, ζούμε στην εποχή της μετα-αλήθειας, με την παρουσίαση μίας πλαστής εκδοχής της πραγματικότητας.
Αναφορικά με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αποφασίσαμε να καλέσουμε τα ΜΜΕ της πόλης μας να δώσουν προσφορές με διαδικασίες νόμιμες και διαφανείς. Προσκόμισαν στοιχεία αναγνωσιμότητας και ακροαματικότητας. Κατατέθηκαν προσφορές και το συμβούλιο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ αποφάσισε να διαθέσει το ποσό που ζητήθηκε από κάθε μέσο.
Αναλάβαμε να πληρώσουμε μία διαφημιστική καμπάνια. Το αν υπάρχει ανταγωνισμός, μίσος και αντισυναδελφικά χτυπήματα δεν αποτελεί πρόβλημα της δημοτικής Αρχής.
Δε νομίζω ότι στο Δ.Σ. χρειάζεται να αναφέρω τα όσα έζησα στο γραφείο μου. Για μας ήταν μία καμπάνια που δεν έχει διαδρομές βρώμικου χρήματος και δεν έγινε για την προσωπική μου προβολή.
Δεν έχω κινηθεί νομικά, δεν πιστεύω στις μηνύσεις, γιατί δε μπορώ να μηνύω τον οχετό της παράκρουσης και της αμετροέπειας. Δύο μόνο ΜΜΕ είναι αυτά, όχι άλλα, που αποδεικνύουν το μένος κατά της Δημοτικής Αρχής και στράφηκαν εναντίον ενός συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού, όπως δήλωσαν μέσα στο γραφείο μου.
Όλα βρίσκονται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για όσους ενδιαφέρονται».
Aπάντηση Σκουλούδη Δημήτρη, Συντάκτη της εφημερίδας Κόσμος της Ενημέρωσης:
Θεωρούμαι ότι είναι ατόπημα από πλευράς μας που μπαίνουμε στο κόπο να απαντήσουμε δημόσια στην πιο αποτυχημένη αντιδήμαρχο που πέρασε ποτέ από τα Χανιά.  
Κύριε Βάμβουκα, από ότι φαίνεται μυαλό δεν βάζετε... Κρατήστε την μας το ίδιο καλά τα πάτε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου