Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότεροι πάνε στα μνημόσυνα!

Προχτές ήταν τα 9μηνα της κυρίας Νίκης από το Γαβαλοχώρι... και στο μνημόσυνο της εμφανίστηκαν περισσότερα άτομα από ότι στην παρουσίαση του έργου του Τάσου Βάμβουκα. Ακόμα και οι συγγενείς του δημάρχου έλειπαν. Έμοιαζε πάντως με μνημόσυνο καθώς είχε κεϊκ, κουλουράκια και καφέ... Και βιοχύμ είχε μετά... και έδεσε... το γλυκό! Όπως και να έχει... έμοιαζε με μνημόσυνο... μνημόσυνο κακόγουστο κιόλας. Ακόμα και σκύλοι μπήκαν μέσα στο ΚΑΜ... και έκαναν βόλτες ενώ κάποια στιγμή το σκυλάκι  ανέβηκε στο τραπέζι και δοκίμασε το.... γλυκό!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προσπάθησε να κάνει αυτό το επικοινωνιακό “κόλπο” ο Βάμβουκας. Κέρδισε κάτι; Όταν έξω από την αίθουσα όλοι... κοροϊδευαν και έλεγαν ότι είναι... “εντυπωσιασμένοι” ειρωνικά; Πως αισθάνθηκε ο δήμαρχος που είδε ότι ούτε το 1/4 από όσους ήταν μαζί του στο ψηφοδέλτιο δεν μπήκαν στο κόπο να πάνε να τον ακούσουν; Είχε γίνει τόση κινητοποίηση από τον δήμαρχο, από τους συνεργάτες του και πάλι απέτυχε; Δεν αναρωτιέται γιατί; Όταν μαζευόμαστε η παρέα μου να παίξουμε μπάσκετ στο Πολυτεχνείο... περισσότεροι μαζεύονται... Δεν αναρωτιέται γιατί:
Πάμε στο μέρος... που μίλησε... Ποιο έργο ρε παιδιά; Στραβοί είναι οι Χανιώτες; Έδειξε τα μισά έργα του Σκουλάκη... που ολοκληρώσανε στη θητεία του... και άλλα μισά έργα που ΘΑ... κάνει και είναι σε μακέτες... Καληνύχτα δηλαδή.  Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι έχουν μείνει 2,5 χρόνια και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Δεν αλλάζει ρε παιδάκι μου... Ότι και να γίνει. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν έχει και σημασία να του τα λέμε συνέχεια. Την πορεία του την διάλεξε και πορεύετε με αυτήν. Δυστυχώς τα Χανιά μας βγαίνουν χαμένα... Δυστυχώς... Αιωνία η μνήμη... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου