Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Είναι πολύ μπροστά ο Κουκιανός!

Ο Μπάμπης ο Κουκιανάκης είναι πολύ μπροστά με τον δήμο Αποκορώνου. Ο Δήμος Αποκορώνου, θέλοντας να δώσει στους δημότες και επισκέπτες ένα εργαλείο άμεσης συμμετοχής στην προσπάθεια της ανάδειξης του τόπου μας, δρομολογεί εντός του μηνός Μαΐου την δημοσίευση ειδικής εφαρμογής για έξυπνες συσκευές (mobile application) για την εύκολη και άμεση επικοινωνία δημοτών και επισκεπτών, αρχικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου.
Με την εφαρμογή αυτή, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης, θα μπορεί οποιοσδήποτε εύκολα και άμεσα μέσω νέας τεχνολογίας κινητού ή ταμπλέτα (tablet) να φωτογραφίσει και να στείλει τα σχόλιά του με σκοπό την άμεση γνωστοποίηση και απόκριση. «Καλούμε τους πολίτες σε μια συμμετοχική προσπάθεια προς όφελος του τόπου μας, μακριά από μικροσκοπιμότητες, να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια για ένα καθαρό περιβάλλον και μέσω των αναπτυξιακών έργων που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, να καταστήσουμε τον Αποκόρωνά μας τόπο πρώτου προορισμού.»
Εντάξει... ο άνθρωπος δεν παίζεται σας λέω... Μακάρι να μπορούσαμε να τον ανταλάξουμε... με τον Βάμβουκα μπας και σωθούν και τα Χανιά μας...

Πάλι στον Αποκόρωνα... ο Μπάμπης...
Ο Μπάμπης σε συνέντευξη του δηλώνει ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για τον δήμο Αποκόρωνα... Τι είπε; Ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης κοιτά μπροστά και προχωρά μπροστά. Μαθαίνει από τα λάθη του και βελτιώνεται. Δεν μπαίνει στην διαδικασία να κοιτά πίσω, να μετανιώνει, να απογοητεύεται και τελικά να χάνει τον στόχο του. Πέρασαν τα πρώτα 2,5 χρόνια αλλά ο σχεδιασμός μας για τον Αποκόρωνα είναι 10ετής. Και επειδή η σημερινή δημοτική αρχή έχει εντολή από τους Αποκορωνιώτες για 5 χρόνια δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη τους και στις εκλογές του 2019 θα ζητήσουμε την ανανέωση της θητείας μας για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας. Τέλος,  ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης πάντα έχει και θα έχει δίπλα του πολλούς και καλούς συνεργάτες και κάθε υγιή δύναμη του τόπου που θέλει να προσφέρει.

Καλέ μου φίλε Μπάμπη... ωραία τα λες... δεν διαφωνώ μαζί σου... όμως προβλέπω με όσα κάνεις... να έρχεται ο Μητσοτάκης και να σε κατεβάζει για βουλευτή... Θα δεις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου