Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Δικαίωση του Άκη... και τώρα... τα... sorry...

Δήλωση απέστειλε σήμερα ο ιδιοκτήτης του Italian Factory Outlet απαντώντας στην δημοσίευση του ιδιοκτήτη καταστήματος ρουχων Νίκου Τσιγάλογλου στα Χαν.Νέα.
"Με την παρούσα γνωστοποίηση, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον έμπορο της πόλης μας Νίκο Τσιγάλογλου, για την δημόσια δήλωση  με την οποία εκφράζει την ειλικρινή μεταμέλεια του για την εσφαλμένη, όπως αποδείχτηκε,  εμπλοκή  των καταστημάτων μας -  ύστερα από δική του καταγγελία - σε υποθέσεις μη αυθεντικών επώνυμων προιόντων.
Τα καταστήματα ITALIAN FACTORY OUTLET αποτελούσαν και αποτελούν ένα υγιές κομμάτι του εμπορικού μας περιβάλλοντος και χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση  προάγουν τη διακίνηση  αυθεντικών και μόνο προϊόντων."
Άκης Παινεσάκης


Η δηλωση του κ.Τσιγάλογλου, την οποία σχολιάζει παραπάνω ο κ.Παινεσάκης, εχει ως εξηs:
Y.γ Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι όταν ήρθε στα Χανιά ο Άκης ο Παινεσάκης να επενδύσει στο χώρο της ένδυσης... έπεσαν πάνω του όλοι οι... "Χανιώτες" που ασχολούνταν στο χώρο να τον "φάνε". Όχι μόνο ότι είναι "μαϊμού" έλεγαν τα ρούχα του... αλλά ότι τα φέρνει με πλοία από το... Μπανγκογκ και την Γουαδαλαχάρα. Εν τω μεταξύ ο τύπος... δίνει δουλειά σε κόσμο, στηρίζει την τοπική οικονομία... και όμως... το καλωσόρισμα ήταν φτηνές κακίες και "βρώμες" από τους τάχα μου συναδέλφους του... Πέρασε καιρός... όμως... αυτή η δικαίωση ρε παιδί μου... είναι άλλο πράγμα... Να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι "ελέφαντας" επειδή σε ορισμένους "χαλάς" τη "σούπα". Περαστικά... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου