Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο... πολλά βαρύς Πολάκης... λέει “Ναι” στα μνημόνια... και “Ναι” στον... Σταμάτη Γονίδη!!!

Ο κατά... τα άλλα πονόψυχος Σφακιανός - Υπουργός επαναστάτης όχι μόνο ξεχνάει τι έλεγε... κάνει κωλοτούμπα... ψηφίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ... και άμα λάχει... το γλεντάει υπό το άκουσμα... του Σταμάτη Γονίδη... Αυτόν... έκαναν “μάγκα” οι Χανιώτες... και τώρα το γλεντάει!

Παρασκήνιο από το κοινό πάρτι των επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη μεταφέρει ο «Βηματοδότης».

Όπως γράφει η παραπολιτική στήλη του «Βήματος» στο πάρτι που έγινε το Σαββατοκύριακο, την ώρα που το πολυνομοσχέδιο με το συμπληρωματικό Μνημόνιο ερχόταν στη Βουλή, οι δυο υπουργοί το διασκέδαζαν για τα καλά, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη γιορτή παραβρέθηκε μέχρι και ο Σταμάτης Γονίδης.

Αναλυτικά όσα γράφει ο «Βηματοδότης»:

«Δεν θα σταθώ στον σαματά που προκάλεσε στους περίοικους της οικίας του Πάνου Καμμένου το πάρτι που έδωσε από κοινού με τον Παύλο Πολάκη επ΄ευκαιρία των γενεθλίων τους, ούτε βεβαίως στις δια… μεγαφώνου συγγνώμες για τη φασαρία που έκανε η μουσική και τα τραγούδια στην συνήθως ήσυχη αυτή τη γειτονιά, αλλά στους προσκεκλημένους των δύο εορταζόντων υπουργών.

Και δεν εννοώ τον λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη που ήρθε ξαφνικά, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες του στην οικία Καμμένου (και μαζί μ΄αυτόν όλοι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι), αλλά στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας (και θεωρητικό του ΣΥΡΙΖΑ) Δ. Βίτσα, στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στην υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, όλους σχεδόν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τον αντιπρόεδρο του κόμματος (αλλά εξωκοινοβουλευτικό) Παν. Σγουρίδη.

Να σημειώσω εδώ ότι το πάρτι γενεθλίων έγινε την ημέρα που κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα πιο σκληρά μέτρα στη Βουλή, αλλά όμως, όπως φαίνεται, ούτε αυτό επηρέασε την επιτυχία του. Και ιδού η απόδειξη. Τόσο πολύ το διασκέδασαν που έβγαλαν και… σέλφις».

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος υπουργός μας που “πονάει” για τα επώδυνα μέτρα... λίγες ώρες πριν την ψήφιση τους... το... γλεντάει! Όχι τίποτα άλλο... αλλά πρέπει να τα ξέρει αυτά ο Χανιώτικος λαός. Μάλιστα, ο κ. Πολάκης έγραψε για τον υπουργό Άμυνας: «Στα γενέθλια του Πανου .(εχουμε δυο μέρες διαφορα) …..Κι απου θελει το κακό μας να καβαλικευει το μελίτακα και να μην ακουμπούν τα πόδια του χάμω..»!
Η απάντηση που ταιριάζει φυσικά εδώ... είναι η εξής: “Ο νους σου και μια λύρα... και του ποντικού... η ψείρα...
Όταν... ο Άδωνης... μπορεί και βγαίνει και του την “λέει”... τότε τι άλλο να πούμε; Τι του είπε;
«Το όχι θέλει Έλληνες, το ναι θέλει προδότες», επαναλαμβάνω «Το όχι θέλει Έλληνες, το ναι θέλει προδότες, καιρός να ξεχωρίσουνε τ’ αγρίμια από τις κότες» και τώρα ψηφίζετε «ΝΑΙ», κύριε Πολάκη.
Ερώτηση: Τώρα που ψηφίζετε «ΝΑΙ», σύμφωνα με τη δική σας ρήση και την ωραία μαντινάδα, είστε «κότα»; Είστε.
Να σε προσβάλει έτσι... ο Άδωνης!
Όλα αυτά... την ώρα που η Υπουργάρα μας υπέγραφε τα πάντα... Πριν γίνει βουλευτής... φώναζε... έσκουζε στις πλατείες... πλακωνόταν για το ξεπούλημα της Ελλάδας... Τώρα που βολεύτηκε αυτός στη θεσούλα αυτή... όλα είναι καλά και κάνει το χρέος του... Όταν οι άλλοι ψήφιζαν... μνημόνια light... ήταν Γερμανοτσολιάδες... τώρα που ψηφίζει τα πιο σκληρά μνημόνια αυτός... δεν τρέχει τίποτα... Ο Πολάκης μάλλον ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν ή μάλλον θέλει να πείσει αυτούς που τρώνε... κουτόχορτο ότι όλα είναι εντάξει. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ... γλιτώνει την πατρίδα μας ενώ την στέλνει στα Τάρταρα.

Θέλει θράσος να κάνεις γλέντι την ώρα που καταδικάζεις γενιές και γενιές... ελλήνων στην υποδούλωση. Θέλει θράσος να μην σκύβεις το κεφάλι. Δεν τον νοιάζει όμως η κοινωνία... Η καρέκλα του Υπουργείου να είναι στη θέση της και όλα τα άλλα φτιάχνουν... με ένα “ΝΑΙ”.

Πολλοί μας ρωτάνε γιατί... συνεχώς ασχολούμαστε με τον Πολάκη... Μα, ο Πολάκης ενοχλεί... Αυτός ψηφίζει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και μετά μας κουνάει και το δάχτυλο. Αυτός βρίσκεται στην εξουσία με τα ψέματα... και ορίζει το μέλλον των παιδιών μας χωρίς την λαϊκή εντολή καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεν είναι τώρα στο 10%... Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν μπορεί να μας “πιάσει” ότι τα έχουμε πάρει από ΚΕΕΛΠΝΟ, ότι μας έχουν δώσει λεφτά δημοσίου... ότι μας έδωσε κάποιος από την αντιπολίτευση ένα ευρώ... Όσο λοιπόν είμαστε καθαροί... δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ξεμπροστιάζουμε όλους όσους εξαπατούν με τα λεγόμενα τους τον Χανιώτικο λαό.

Βέβαια δεν απασχολεί και πολύ αυτό το κύριο Πολάκη καθώς δεν τον βλέπουμε να ξανακατεβαίνει στα Χανιά υποψήφιος...
Δεν το “παίρνει” έτσι και αλλιώς... να είναι... Μην ξεχνάτε ότι ο Πολάκης είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Αττικής και εδώ... απλά κατεβαίνει για να πάει κανένα ψάρεμα... και καμιά βολτίτσα... Για πείτε μου ο Μέγα υπουργός για ένα θέμα των Χανίων να έβαλε “μπέτυ”. Το μόνο που ήξερε ήταν να λέει ότι θα ξεπλώσει πάνω στον αεροδιάδρομο αν πουληθεί το αεροδρόμιο. Μήπως όμως φταίνε οι Χανιώτες που πίστεψαν τις “φούσκες” που τους αράδιασε ο Πολάκης; Όπως και να έχει... ο Πολάκης με την μισθουλάρα του... των 8.000 ευρώ και βάλε... περνάει ζωή και κότα... με τα φιλαράκια του... με τον γονίδη του και εσύ ταλαίπωρε προσπαθείς να επιβιώσεις και να ταϊσεις την οικογένεια σου με μόχθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου