Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι... και τι “παίζει”...

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, καλεί τα μέλη της όπως παρευρεθούν στις εκλογές της για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), της Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) και των και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ξ., λόγω ολοκλήρωσης της τριετούς θητείας των προκατόχων τους την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:30 με 17:00 στο ξενοδοχείο Akali .

Όλα τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Επίσης ένα πρακτικό ή μια εξουσιοδότηση για ΑΕ ή άλλης μορφής εταιρείας, εφόσον δεν είναι οι ίδιοι που αναγράφονται στο σήμα του ΕΟΤ ως εκπρόσωποι της επιχείρησης.

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι οι εξής:

ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΔΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ)
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΡΩΙΜΟΥ – ΝΤΑΝΤΣΙΟΥ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΕ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ
ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

Ο νυν πρόεδρος των ξενοδόχων ο κ. Γιαννούλης βλέπουμε ότι είναι και πάλι υποψήφιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι δραστήριος... αλλά δεν έχει πάντα τις καλύτερες επιλογές... (βλέπε το θέμα του Μπάλου και του δεκάευρου...) όμως τον προτιμάμε από κάποιον που μένει απαθής...

Ο Κυριάκος Παπαδάκης αν δεν κάνω λάθος είναι γραμματέας του τωρινού συμβουλίου. Ο Κυριάκος αν δεν κάνω λάθος πάλι (δεν είμαι ξενοδόχος ρε παιδιά) έχει το Κυανή Ακτή... μία ξενοδοχειάρα στις Καλύβες κοντά...

Γνωστότατος και ο Μανόλης Παρασκάκης που πρέπει να έχει ξενοδοχείο στο Μάλεμε... Είναι γνωστότατος στη κοινωνία και ιδιαίτερα χαρισματικός άνθρωπος και χαρακτήρας.

Ο πρώην δήμαρχος Νέας Κυδωνίας που διαθέτει 2 ξενοδοχεία στην εν λόγο περιοχή και είναι και πάλι υποψήφιος.

Πολύ καλή υποψηφιότητα μαθαίνω ότι είναι αυτή της Σταυρούλας Βαρουχάκη που έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων από την ενασχόληση της στο δήμο Κισάμου όπου έχει διατελέσει αντιδήμαρχος με πολύ καλές περγαμηνές.

Τέλος η Αθηνά Χανιωτάκη... που είναι ένα αστέρι από μόνη της. Η Αθηνά δεν είναι τυχαίο που διευθύνει το καλύτερο (για μένα και όχι μόνο) ξενοδοχείο των Χανίων το AVRA IMPERIAL. Η Αθηνά θεωρώ ότι πρέπει να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο καθώς είναι τόσο δραστήρια που θεωρώ ότι μπορεί να κάνει “παπάδες” εκεί μέσα. Νομίζω ότι έχει αποδείξει μέσα από την πορεία της στο κλάδο ότι μπορεί να ξεχωρίσει μέσα στον σύλλογο.

Σίγουρα και οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι αν μη τι άλλο αξιοσέβαστοι και ευχόμαστε να έχουν μία πολύ ήρεμη εκλογική αναμέτρηση χωρίς... ίντριγκες και χωρίς κυρίως... δόλο για την εκλογή. Ξέρετε τώρα.... δεν θέλω να μάθω ότι γίνανε κλίκες και άλλα τέτοια και στεναχωρηθώ...  Νομίζω ότι αν όλοι μαζί είναι μία καλή παρέα μπορούν να κάνουν πολλά για τον τόπο μας.

Σοβαρά μιλάω... οι ξενοδόχοι μπορούν ενωμένοι να κάνουν “παπάδες” και στις επιχειρήσεις τους αλλά και στην τοπική οικονομία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου