Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Καλά θα περάσεις...

Όπως σας είχαμε γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο Μιχάλης Τζινευράκης αναλαμβάνει τη ΔΕΥΑΧ... Τι έγραψε... : Ευχαριστω απο καρδιας για τις ειλικρινεις ευχες σας.
Η ευθυνη τεραστια σε μια Επιχειρηση που διαχρονικα αποτελει προτυπο για την βιωσιμη διαχειριση των υδατικων πορων, την προστασια του περιβαλλοντος με ορους αειφοριας και την ενταση εργασιας που διεπει την λειτουργια της.
Σε ενα περιβαλλον βιαιης δημοσιονομικης προσαρμογης και οικονομικης δυσπραγιας, αποτελει προκληση η αναβαθμιση της επιχειρησιακης της λειτουργιας, η εφαρμογη μιας δικαιας τιμολογιακης πολιτικης,η ωριμανση και υλοποιηση εργων υδρευσης, αποχετευσης και αντιπλημμυρικης θωρακισης , η απροσκοπτη παροχη ποιοτικου νερου με το ελαχιστο δυνατο κοστος καθως και ο μακροπροθεσμος σχεδιασμος επαρκειας του πολυτιμου αυτου πορου.
Στοιχημα της νεας διοικησης αποτελει η ενδυναμωση της επαφης με τον δημοτη-καταναλωτη και η καλλιεργεια μιας συμμετοχικης κουλτουρας στην ορθολογικη διαχειριση του αστικου νερου,γιατι η διαχειριση του δεν αποτελει μονοσημαντη υποθεση των φορεων.
Συμμαχος αποτελει ο καθε πολιτης που διατυπωνει προτασεις.....
Η πορτα θα ναι παντα ανοιχτη....
Εμείς... είχαμε επισημάνει ότι είναι μία λάθος επιλογή αλλά από εκεί και πέρα ο ίδιος ξέρει καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον “παντρεύτηκε” τον Βάμβουκα. Παντρεύτηκε τη δημοτική αρχή και δεν μπορεί πλέον να λέει ότι δεν είναι “μέσα”. Η ΔΕΥΑΧ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου Χανίων. Οι συνεργάτες του είναι η Βαρβάρα Περάκη, ο Όθωνας, ο Βλαχάκης και ο Κονταξάκης. Αυτό το γράφω γιατί σε 18 μήνες που θα είναι οι εκλογές... θα σας το θυμίσω αν έχει επιλέξει να “πηδήξει” σε καμία άλλη ομάδα, όπως έκανε (τότε με το δίκιο του) και με τον Σκουλάκη. Όπως και το γεγονός ότι από σήμερα πλέον θα κρίνεται για το έργο του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου