Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Απίστευτη μάχη για την Περιφέρεια!

Μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι ο Σεραφείμ Τσόκας βλέποντας τα... προβλήματα των άλλων συνδυασμών! 
Θυμάστε που λέγαμε ότι η Περιφέρεια θα είναι μία μάχη μεταξύ νυν Περιφερειάρχη και ΣΥΡΙΖΑ; Ε, ξεχάστε το... Τα δεδομένα άλλαξαν. Τώρα πλέον μπήκε με αξιώσεις στο παιχνίδι και ο Σεραφείμ Τσόκας... καθώς πάει να εκμεταλλευτεί τα λάθη των υπολοίπων... και να φέρει κάτι φρέσκο στην Περιφέρεια.
Πάμε πρώτα στον Σταύρο Αρναουτάκη... Έβαλε ή θέλει να βάλει στο ψηφοδέλτιο στα Χανιά τον Παναγιώτη Σημαντηράκη... που ήταν πρώτος σε ψήφους την προηγούμενη φορά... αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται στον Απόστολο Βουλγαράκη. Ο Βουλγαράκης δεν τον θέλει καθώς από τη πρώτη μέρα που εκλέχτηκε... ‘ήταν στα μαχαίρια‘. Με δημόσιες αντεκλείσεις και τσακωμούς. Ο Σταύρος όμως δεν φαίνεται να τον ακούει και τον βάζει στο ψηφοδέλτιο από μόνος του. Ο Αποστόλης αντιδράει... και εκεί δημιουργείται πρόβλημα. Από εκεί και πέρα... ο Βουλγαράκης έκανε μία λάθος επιλογή. Έβαλε τον Κώτσογλου στο ψηφοδέλτιο, τον πρώην γενικό του Γρηγόρη Αρχοντάκη στη νομαρχία. Η κίνηση αυτή στεναχώρησε πάρα πολύ κόσμο καθώς του λένε ότι δεν έπρεπε να κάνει τέτοιο άνοιγμα προς τα δεξιά... Παράλληλα είναι πολλοί παλιοί που δεν τον ήθελαν αλλά ο Απόστολος Βουλγαράκης δεν τους άκουσε! Η πολύ καλή κίνηση του Απόστολου ήταν με τον Βεστάκη. Ο Βεστάκης θα αποτελέσει βαρύ πυροβολικό για τον Βουλγαράκη.
Περνάμε στο ΣΥΡΙΖΑ... που από ότι φαίνεται δεν έχει κάνει την καλύτερη επιλογή όσον αφορά τον επικεφαλή... αφού άλλο πράγμα είναι ο Σταθάκης και άλλο ο Κριτσωτάκης... ο οποίος έχει πάει εκεί με το ζόρι! Ναι, αυτή είναι η αλήθεια... δεν τρελαίνεται κιόλας που τον έβαλαν επικεφαλή του ψηφοδελτίου... Αυτός ήθελε βουλή... ΄Στα Χανιά η επιλογή του Αγοραστάκη ήταν καλή αλλά πρέπει να δούμε αν θα βρει ‘άλογα‘ ικανά να τρέξουν στη κούρσα.... Χρειάζονται 20 άνθρωποι που να μπορούν να παίξουν μπάλα... Όχι απλά κομματικά στελέχη αλλά ανθρώπους που να έχουν κόσμο από πίσω τους.

Πάμε τώρα στον Τσόκα. Από ότι μας λένε οι πληροφορίες μας, ο Σεραφείμ έχει κάνει πολύ καλά ψηφοδέλτια σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι. Τώρα ήρθε στα Χανιά για να παίξει μπάλα. Αυτό που ξέρουμε όσον αφορά τα Χανιά είναι ότι θα ψάξει κάτι άφθαρτο, εναλλακτικό και νέο. Κάτι που δεν θα έχει κομματική χρειά και θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κάτι που θα είναι πάρα πολύ διαφορετικό που θα προκαλέσει αίσθηση και θα αποτελέσει λόγο για να το ψηφίσει ο Χανιώτης.
Κάνουμε μία... σύνοψη.

Προβλήματα ο Βουλγαράκης... που ξέρει και ο ίδιος ότι τώρα δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ παντοδύναμο να τον βοηθήσει... καθώς το 50% που είχε κάποτε έχει πάει στο 4,5%.... Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει πολύ μεγάλο ποσοστό περίπου 30% στο νομό... δεν έχει τα άτομα να κυνηγήσουν ένα τέτοιο ποσοστό. Οπότε μένει ανοιχτό το μεγάλο ποσοστό για τον Σεραφείμ Τσόκα να κάνει παιχνίδι...

Έχει ακόμα 2 μήνες καιρό... Πρέπει να δούμε τις επιλογές σε πρόσωπα του Βουλγαράκη και του Αγοραστάκη και να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Τσόκα για Αντιπεριφερειάρχης... και το ψηφοδέλτιο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου