Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Θεωρώ ότι ο Σταύρος Αρναουτάκης δύσκολα θα απειληθεί στη Περιφέρεια... Όχι πως έκανε και τίποτα το φοβερό... αλλά ελέω αντιπάλων θεωρείται ότι είναι φαβορί. ΓΙα τα Χανιά... αφού δεν θα υπάρχει αντίπαλος... είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένας ωραίος... φιλικός αγώνας! Ενώ τα Χανιά έπρεπε να είναι το προπύργιο διαμαρτυρίας αφού αδικήθηκαν σε σχέση με το Ηράκλειο... και το ξέρουν και οι πέτρες αυτό... τελικά θα είναι μάχη εντυπώσεων. Τυχερός είναι ο Βουλγαράκης που πάει σαν αντιπεριφερειάρχης και δεν παίρνει σταυρό... Γιατί θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν με... σταυρό θα πήγαινε τόσο καλά όσο ορισμένοι σύμβουλοι... που απλά εκλέχτηκαν.

Πάμε να δούμε πόσους ψήφους πήραν την προηγούμενη φορά...

1 ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ            3540
2 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ        2665
3 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ        4788
4 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ            2912
5 ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ        5384
6 ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ        4557
7 ΚΟΡΤΣΑΛΙΟΥΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ        2448
8 ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ        5370
9 ΛΕΒΑΚΗ ΟΛΓΑ            4801
10 ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ        3255
11 ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     3201
12 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ        2711
13 ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    4003
14 ΜΠΑΤΖΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ        3934
15 ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ        3320
16 ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ        2912
17 ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        3699
18 ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    5741
19 ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗ ΜΑΡΙΑ    4282
20 ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        2986

Από αυτούς που διαβάζεται... δεν βλέπω να κατεβαίνουν οι εξής: ο γιατρός ο Γαβριλάκης, ο Γιαννακάκης από το Ακρωτήρι... η Δασκαλάκη η Σοφία.... η Ιωάννα η Κορτσαλιουδάκη, ο Κονταξάκης ο Ευτύχης, ο Μανουσάκης, ο Μαραγκουδάκης που έχει πάει στον Βάμβουκα... ο Μαρινάκης, ο Μπατζέλης, ο γιατρός ο Μυλωνάκης, ο Παρασκάκης... και ο Χαριτάκης ο Γιώργος που είναι στο πλευρό του Σκουλάκη. Ο Πολιός... θα είναι και πάλι υποψήφιος... Πως θα αναπληρωθούν οι άνθρωποι αυτοί; Με νέα πρόσωπα... Πρώτα πάμε στα παλιά... Να κάνει το σταυρό του ο Αρναουτάκης που δέχτηκε ο Σημανδηράκης να είναι και πάλι στο ψηφοδέλτιο... Γιατί ο τρόπος με τον οποίο του φέρθηκαν... ήταν με διαφορά ο χειρότερος... Δεύτερον το γεγονός ότι και ο Καλογερής δούλευε για... 2 αντιπεριφερειάρχες... πάλι πρέπει να κάνει το σταυρό του... Το γεγονός ότι η Όλγα η Λεβάκη είναι αγαπητή από τον κόσμο... ότι η γυναίκα αυτή παρά το γεγονός ότι πήρε 5.000 σταυρούς... έπρεπε να είχε αξιοποιηθεί κατάλληλα. Μην ξεχνάτε ότι δουλεύει σε ένα νευραλγικό πόστο όπως είναι αυτό του νοσοκομείου Χανίων. Η γυναίκα αυτή αποτελεί στιλοβάτη της δημόσιας υγείας, είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί δεν είναι λίγοι οι πόλίτες που μας είπαν ότι τους βοηθάει πέρα από τις δυνάμεις της. Μόλις δει ανάγκη τρέχει και είναι δίπλα στον συνάνθρωπο. Αυτά... δεν μετριούνται σε ψήφους... Απίστευτη προσωπικότητα η Όλγα και είναι καμάρι για τους Χανιώτες να είναι στο Περιφερειακό συμβούλιο. Η Τζανακομαρία... Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά.

Τώρα από τους νέους... ξεχώρισα δύο άτομα. Ο ένας είναι ο αρχηγός... ο Βεστάκης. Μιλάμε για τυπάρα. Είναι αυτοκινητιστής αλλά μιλάμε για πολύ ωραίο τύπο. Άνθρωπος της πιάτσας που ξέρει τα προβλήματα του τόπου που ξέρει τα προβλήματα των κλάδων που ασχολείται... Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Και στη Ζαχαρένια Πρωτοπαπαδάκη... Μπελιβάνη. Η κυρία που δεν θυμώμουν το όνομα της... Ναι... του Σταμάτη του Ιατροδικαστή η γυναίκα. Η Ζαχαρένια είναι αστυνομικός, ένα από τα καλύτερα κορίτσια του σώματος (αυτό μας το είπε ο Κουτσαυτάκης) με καταγωγή από τα Σφακιά... Κατεβαίνει λοιπόν με τον Αρναουτάκη γιατί είπε και η ίδια να μην... κάθεται... καναπεδάτη στα προβλήματα του τόπου της αλλά να βάλει υποψηφιότητα και να βοηθήσει εκ των έσω... για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου