Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Καλύτερο από ότι περιμέναμε!!!

Μάθαμε λοιπόν τα πρώτα 100 ονόματα των υποψηφίων για το δήμο Χανίων από τη πλευρά Σαρρή. Η αλήθεια είναι ότι με μία πρώτη ανάγνωση... είναι καλύτερο από ότι το περιμέναμε. Έχει κάθε λογής... καρύδια αλλά και αναγνωρισμένους ανθρώπους στη Χανιώτικη κοινωνία. Πάμε να δούμε ποιοι ξεχωρίζουν με μία πρώτη ματιά.

Ο πρώτος που γνωρίζουμε είναι ο Γιώργος Γυπάκης. Είναι συνάδελφος δημοσιογράφος. Ήταν εκδότης της εφημερίδας Ημερολόγιο Ακρωτηρίου και μετέπειτα της εφημερίδας Πολίτης των Χανίων. Τώρα πλέον λειτουργεί σε ηλεκτρονική έκδοση. Έχει πρωϊνή εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Αξιόλογος είναι ο φωτογράφος Κλουβιδάκης Γιάννης, ο οποίος είναι νέος και τουλάχιστον στη δουλειά του θεωρείται από τους καλύτερους.

Ο Μίλτος Κλωνιζάκης ο οποίος ήταν να είναι και επικεφαλής της παράταξης. Μιλάμε για ένα φανταστικό παιδί ο οποίος λίγο έλειψε να είναι βουλευτής στα Χανιά. Αξιόλογος, οραματιστής και από τους ανθρώπους που τα επόμενα χρόνια θα διασραματίσουν σπουδαίο ρόλο στη κοινωνία μας. Θυμάμαι από τότε που του έκανε συνέντευξη ο Λαμπαθάκης στην εφημερίδα πόσο ωραίος τύπος ήταν. Είναι μία επιλογή που θα κάνει τη διαφορά.

Γνωστότατος στους Χανιώτες είναι και ο οδοντίατρος Σάκης Κουβάτσος. Ο Σάκης Κουβάτσος είναι γνωστός κυρίως από την δραστηριότητα του με τον Α.Ο.Κυδων Χανίων. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό τον κάνει γνώστη της πραγματικότητας για τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας.

Γνωστότατος σε όλους μας είναι ο Χαράλαμπος Κουρούσης. Είναι δημοτικός σύμβουλος και σήμερα, είναι ογκολόγος στο νοσοκομείο Χανίων και ήταν ο πρώτος που διαφώνησε ανοιχτά με τον Τάσο Βάμβουκα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρίγμα ανάμεσα στους ενεργούς πολίτες. Η διαφωνία του με τον Τάσο έφερε και την μεταγραφή του στην Πρωτοβουλία Πολιτών.

Εδλω συναντάμε και το όνομα του Ευτύχη Μανωλακάκη. Ο Ευτύχης είναι αν δεν κάνουμε τόσο... λάθος ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του της εταιρίας με τα ποτά. Μία εταιρία ευρέως γνωστή στο κοινό. Ο Ευτύχης έχει πλούσια δράση στα κοινωνικά δρώμενα ενώ αποτελούσε χρόνια τώρα δημοτικό σύμβουλο στα Χανιά. Ένα άτομο που έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στη Χανιώτικη κοινωνία.


Εδώ βλέπουμε τον γνωστό καλλιτέχνη Γιάννη Μαρκαντωνάκη, ο οποίος είναι γνωστός από την εικαστική με την οποία ασχολείται. Ένα πρόσωπο αρκετά αγαπητό στη Χανιώτικη κοινωνία.

Ο Γνωστός Παπαδεράκης Αντώνης ο οποίος είναι εκπαιδευτικός και είναι το πρόσωπο το οποίο έχασε από τον Σαρρή την αρχηγεία.

Ο δάσκαλος ο Φώτης Ποντικάκης, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός. Είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τους οικολόγους πράσινους...

Μία νεαρή και ταλαντούχα κοπέλα αρχιτέκτων παρακαλώ, η Άρτεμις Σκουλούδη. Μία κοπέλα με σπουδές, φιλόδοξη με όραμα για τα Χανιά. Αποτελεί το νέο αίμα στη τοπική αυτοδιοίκηση και σίγουρα θα αφήσει το στίγμα της στο μέλλον. Όχι πως είμαστε συγγενείς... αλλά έχει φοβερή... οικογένεια...

Αυτά είναι ορισμένα από τα ονόματα που εμείς ξεχωρίσαμε. Πάντως όσοι θεώρησαν ότι θα είναι ένα ψηφοδέλτιο... άρπα κόλα, μάλλον πως κατάλαβαν ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο... τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου