Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αυτοί πάνε με Σκουλάκη...

H Χαρίκλεια Ντερμανάκη θα κατέβει και πάλι με τον Σκουλάκη όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το facebook... Η Χαρίκλεια είναι απίστευτη κοπέλα και φοβερή άνθρωπος. Τίμια καλή και χρήσιμη... εμένα μου αρέσει και δεν περίμενα να θέλει να ασχοληθεί και πάλι... Το μήνυμα της στο facebook... λέει:
Με αισθημα ευθυνης,ομοιο με αυτο που πιστευω οτι αντιμετωπιζω ολες τις σημαντικες στιγμες της ζωης μου ως ‘’πολιτης’’,τασσομαι στις επερχομενες αυτοδιοικητικες εκλογες,στο πλευρο του Μανωλη Σκουλακη!Η αποφαση μου αυτη,ειναι αποτελεσμα εργων,δρασεων αλλα κι επιτυχημενων διεκδικησεων τα τελευταια τριαμισι χρονια,που συνετελεσαν ωστε ο Δημος μας πραγματικα να αλλαξει προς το καλυτερο!Προσεχως θα αναφερθω εκτενεστερα σε ολα αυτα!Ευχομαι απο καρδιας σε ολους τους συνοδοιπορους αυτης της προσπαθειας,καλη δυναμη!
Έκλεισε και έναν Πρωϊμάκη που ήταν πριν στο... λιμενικό ταμείο.... οκ... μπορεί να τον ξέρουν οι παλιοί... αλλά εγώ δεν τον ξέρω... Ξέρω όμως νέα παιδιά που θα κατέβουν όπως είναι ο Κυριάκος Παινεσάκης... και ο Γιάννης Καλιτσάκης... Ωραίοι τύποι με όρεξη για δουλειά... και ουσιαστικά το μέλλον του τόπου μας... όχι μόνο αυτοί αλλά όλοι όσοι είναι εκεί ηλικιακά... και έχουν όρεξη!!! Α, και ο κολλητός μου ο Σαμιωτάκης θα είναι με τον Σκουλάκη... Αν και Ολυμπιακός... είναι καλός... και αυτός στο facebook το έγραψε...
Και ναι, πλέον είναι και επίσημο, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαίου, θα είμαι υποψήφιος σύμβουλος για τη δημοτική ενότητα Χανίων, στο πλευρό του Μανώλη Σκουλάκη, με όρεξη για προσφορά και εργασία, από όποιο μετερίζι μας προστάξει ο Χανιώτικος Λαός...!!!
Καλό μας Αγώνα...!

Ακόμα ένας αξιόλογος πιτσιρικάς θα κατέβει με τον Σκουλάκη. Ο Κώτσος... ο γιος του προέδρου των βενζινάδων. Φοβερό κοπέλι και ορεξάτο.
Πριν από 3,5 χρόνια ξεκίνησε στο Δήμο Χανίων μια μεγάλη προσπάθεια αλλαγής! Με στόχο την επίλυση προβλημάτων που διαιωνίζονταν για χρόνια, την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την ανάδειξη του Δήμου σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, η δημοτική αρχή με επικεφαλή τον Μανώλη Σκουλάκη, κατάφερε να βάλει τα θεμέλια που απαιτούνταν. Αναγνωρίζοντας αυτό το έργο και την ουσιαστική συμβολή του Μανώλη Σκουλάκη, θεωρώ ότι ως προοδευτικός νέος πρέπει να συμμετέχω στη μεγάλη δημοκρατική διαδικασία ώστε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Μέσα από την αμφισβήτηση και τη σύνθεση επιθυμώ να συνεχίσω να συμμετέχω, πάντα όμως με πυξίδα την αντίθεση σε πρακτικές που δεν συνάδουν με το αίτημα της νέας γενιάς για αξιοκρατία, σοβαρότητα και εντιμότητα.

Από εκεί και πέρα... η μεταγραφή Τσαπάκου έφερε αέρα αισιοδοξίας στην Κυδωνίας... Εκεί που τους έβλεπες όλους... κατσουφιασμένους... ξαφνικά είναι όλοι με το χαμόγελο στα χείλη... Ο Γιώργος μένει να δούμε τις αλλαγές που θα φέρει στο νέο σχηματισμό και πόσα άτομα ακόμα θα φέρει... περίπου... 45 μαθαίνουμε ότι θα είναι... Για να δούμε... δεν έχουμε άλλα νέα από την Κυδωνίας... αααα... όσο ο Σκουλάκης αφήνει τους... παραμπάκους να του κάνουν το παιχνίδι προεκλογικά... δεν θα γίνει ποτέ του φαβορί... πιστέψτε με... Καταλαβαίνουν αυτοί... που το γράφουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου