Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Χρυσή Αυγή... Σιγά τον... Κρητίκαρο!

Άλλο πράγμα η καταγωγή... και άλλο πράγμα να είσαι Κρητικός. Μην τα μπερδεύουμε!
Με επίθεση κατά πάντων και κυρίως στα μέσα ενημέρωσης συνόδευσαν την ανακοίνωση των υποψηφίων τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Το παρόν για την παρουσίαση έδωσαν πρωτοκλασάτα στελέχη τη Χρυσής Αυγής, ανάμεσα τους  ο Ηλίας Κασιδιάρης και Ελένη Ζαρούλια οι οποίοι αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης στην επίθεση κατά πάντων για τις διώξεις των στελεχών τους .

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν για την Κρήτη ο Γιώργος Σπυρόπουλος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή.

Ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων.

Αυτό είναι λοιπόν το ρεπορτάζ... Που θέλω να σταθώ εγώ...
Κατεβάζουν υποψήφιο Περιφερειάρχη κάποιον που δεν ειναι από την Κρήτη αλλά έχει καταγωγή από εκεί... Οκ, και μένα η μάνα μου έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία... θα πάω να γίνω περιφερειάρχης εκεί; Ξέρει αυτός ο άνθρωπος τα προβλήματα της Κρήτης; Μπα... Από εκεί και πέρα... το γεγονός ότι βγήκε και έλεγε μαντινάδες... τον κάνει Κρητικό; Λέει το παλικάρι ότι είναι από τα Σφακιά... Πως ρε φίλε;
Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, Οι Σφακιανοί εκφράζουν τις έντονες αντιδράσεις τους για την καταγωγή του υποψήφιου Περιφερειάρχη ενώ υποστηρίζουν ότι δεν είναι Κρητικός, αφού το όνομα Σπυρόπουλος δεν υπήρξε ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες στα Σφακιά.
Την ίδια στιγμή άγνοια για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη δηλώνουν οι αστυνομικοί της Κρήτης που υποστηρίζουν ότι δεν τον γνωρίζουν καν και πως ποτέ δεν έχει υπηρετήσει στην Κρήτη. Πήρα εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν καν πως είναι ο άνθρωπος αυτός, ούτε έχουν ξανακούσει για αυτόν...
Ο Δημήτρης Σταθάκης που είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης εργάζεται στα Χανιά και έχει γραφείο στη πόλη μας. Έχει σπουδάσει στη Γεωπονική σχολή Θεσσαλονίκης και μένει στον Πλατανιά. Στο προφίλ του... στο facebook έχει ένα αγαλματίδιο... με το χέρι υψωμένο! Αυτό που βλέπετε δίπλα...

Τέλος ο χαιρετισμός που έκανε ο κ. Αρβανίτης... ήταν προμελετημένος και δεν ήταν προκλητικός. Ήταν έξυπνος... Πανέξυπνος... Πως αλλιώς όλα τα κανάλια θα έδειχναν την συνεστίαση της Χρυσής Αυγής; Για σκεφτείτε το... Αν δεν το είχε κάνει... κανένας δεν θα είχε ασχοληθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου