Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τρεις μεταγραφές... ουσίας



 Πάμε τώρα στον συνδυασμό του Άρη Παπαδογιάννη. Μετά τη διάλυση της ανοιχτής πολιτείας μιλάει με όλους... από την παράταξη αυτή... Έκανε ήδη 2 σούπερ μεταγραφές από την ομάδα αυτή. Η πρώτη ακούει στο όνομα Καραγιαννάκης. Ο Μανόλης αποτελεί βαρύ πυροβολικό. Απίστευτο παιδί αλλά και άνθρωπος με πείρα στη τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι και από τους λίγους που έχουν κάνει πορεία με το δικό του όνομα και όχι χρησιμοποιώντας το όνομα του θείου του... του Μαρκογιαννάκη. Ο Μανόλης λοιπόν ίσως και να αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή μέχρι στιγμής... Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να πήρε και περισσότερους σταυρούς από τον ίδιο τον Άρη στις προηγούμενες εκλογές! Είναι μία κίνηση ορόσημο. Μία κίνηση που δείχνει ότι η δεξιά δεν έχει διαλύσει όπως λέγανε πολλοί. Όπως και να έχει μιλάμε για πολύ μεγάλη μεταγραφή...

Μετά έχουμε και δεύτερο χτύπημα... Αυτό με τον Γιώργο Σγουρό. Ένα διαμάντι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πραγματικά ο Γιώργος είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν. Είναι ωραίος άνθρωπος πάνω από όλα αλλά και στη τοπική κοινότητα Χανίων έδειξε αξιοζήλευτη πορεία μέσα από την αντιπολίτευση. Ακόμα και ο Μαρακάκης ο Γιώργος που είναι... και καλά αντίπαλοι... μας έλεγε ότι όλες οι παρατηρήσεις του και όλα όσα λέει είναι για το καλό του τόπου. Εμείς θεωρούμαι ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πολλά σημεία.

Η τρίτη μεταγραφή που ήρθε από το πουθενά... είναι αυτή του Παναγιώτη Ταβουλάρη. Μεταγραφή από το... σπίτι του... Εκεί μας είχε πει ο Παναγιώτης ότι θα κατέβαινε... Τελικά με μία κίνηση ματ μέσα από το facebook... ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει με τον Παπαδογιάννη. Τι έγραψε:
Δυστυχως η ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι, καταστασεις, φιλιες, που εκει που “κοιμαται” κανεις , αφημενος στη νιρβανα του εφησυχασμου, ερχονται να ταρακουνησουν το νου και να σε κανουν να σκεφτεις πως στην ζηση μας οφειλεις να κανεις πραγματα χρησιμα και επωφελη για σενα , την ψυχη σου και τους ανθρωπους γυρω σου. Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να κοιμαται τον υπνο του δικαιου σημερα και ποτε μα ποτε πια. Ως εκει που φτανουν η δυναμη του και τα χερια του.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ. ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.

για μενα η μονη δημοτικη ομαδα χωρις συναλλαγη.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

εταγραφή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου