Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Χαμός στον δήμο Πλατανιά: Γιάννης εναντίων... Μανόλη, Γιώργο και Στέλιο

Την υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Ντουντουλάκη θα στηρίξουν ανοιχτά, για τον Δήμο Πλατανιά, οι παρατάξεις των κ.κ. Νικηφοράκη και Τσαγκαράκη που με κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν, καταγγέλλουν “κακοδιαχείριση, κακοδιοίκηση και αναξιοκρατία” στον τρόπο που η τωρινή δημοτική αρχή, διαχειρίζεται τα πράγματα.
Συμπέρασμα είναι ότι όταν υπάρχει κοινός στόχος... τότε όλοι ενώνονται! Πως θα συνυπάρξουν βέβαια όλοι αυτοί σε ένα ψηφοδέλτιο... αναρωτιέμαι.

Υυπολογίζουν πολύ στον Μαλανδράκη αφού... ενώθηκαν όλοι μαζί για να τον κερδίσουν.
Ο νυν δήμαρχος Πλατανιά τώρα ξέρει ποιον αντιμετωπίζει. Όσον αφορά τα όσα του γράφουν πρέπει να κάνει το εξής. Να βγει και να δώσει απαντήσεις. Να πει για κάθε μία κατηγορία με αποδείξεις τα όσα έχει κάνει. Από εκεί και πέρα, οι Πλατανινοί είναι αυτοί που θα κρίνουν και τις δύο πλευρές.
Από εκεί και πέρα αφού η ομάδα του είναι ενωμένη... πρέπει να κάνει και ορισμένες μεταγραφές... για να είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος για τη μάχη των εκλογών.

Το θέμα είναι ότι ο δήμος Πλατανιά αποκτάει πλέον... ενδιαφέρον. Εκεί που περιμέναμε έναν υγειηνό περίπατο από πλευράς Μαλανδράκη, βλέπουμε συσπείρωση από την απέναντι όχθη... Για να δούμε τι θα γίνει. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε συνεντεύξεις και από τους 2 υποψήφιους αλλά και τους συνεργάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου