Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η ισχύς εν τη ενώσει

Μια έτσι... μία γιουβέτσι... Δώσανε τέλος στις φήμες. Καπούτ που λένε...
Το αποφάσισαν έδωσαν τα χέρια και τελειώσε το θέμα. Πάνε να πάρουν το δήμο Πλατανιά. Ο λόγος για τον Ντουντουλάκη που θα πάει παρέα με Νικηφοράκη και Τσαγκαράκη. Οι συνδυασμοί τους ενώθηκαν και είναι τελειωτικό. Και προσέξτε δεν είναι πληροφορίες...

Τη δευτέρα.... κατά τις 13.15... πετύχαμε τους τρεις τους στο ξενοδοχείο Ιριδα στη Χαλέπα... Όχι μόνο τσακωμένοι δεν είναι αλλά ήταν και πολύ... αγαπημένοι! Μάλιστα και οι τρεις τους ήταν πεπεισμένοι ότι θα πάρουν το δήμο. Δεν έχουν κάνει... καμία συμφωνία για το... μέλλον από ότι μας είπαν και το μόνο ενδιαφέρον τους είναι να κερδίσουν και να αλλάξουν τα κακώς κείμενα που έχει κάνει η τωρινή δημοτική αρχή σύμφωνα με τους ίδιους.

Μας πληροφόρησαν ότι έχουν σχεδόν κλείσει συνδυασμό... αλλά έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα... Πιο είναι αυτό; Ότι έχουν πολλούς υποψηφίους και πρέπει να κάνουν καλή... διαλογή και αναγκαστικά θα μείνουν ορισμένοι εκτός... Αυτό πρώτη φορά το ακούω... Άλλοι ψάχνουν να κλείσουν συνδυασμό... και αυτοί έχουν περίσσευμα! Και οι τρεις πάντως φαίνονται... πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουν. Χαρακτηριστικά ο Ντουντουλάκης μας είπε ότι ο δήμαρχος δεν είναι αρκετός για να δώσει στον Πλατανιά αυτό που του αξίζει.

Ο Τσαγκαράκης μας είπε ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη συνεργατών του Μαλανδράκη ενώ ο Νικηφοράκης μας είπε ορθά κοφτά ότι η νέα δημοτική αρχή θα κάνει το δήμο Πλατανιά... να πετάει!!!

Από ότι μάθαμε... ο κ. Ντουντουλάκης έκανε όλους όσους αντιδρούσαν στην ένωση αυτή... να απομακρυνθούν και πλέον μπαίνουμε στη κούρσα για το δήμο. Το δίπολο είναι σχηματισμένο και μένει να δούμε ποια ομάδα είναι πιο δυνατή, ποια ομάδα έχει περισσότερες αντοχές και ποια τελικά θα πάρει το δήμο. Γιατί ότι και να γράφουμε... μην ξεχνάτε ότι φαβορί πάντα... σε μία εκλογική αναμέτρηση είναι η νυν δημοτική αρχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου